Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod
Lucký, Jakub ; Herzogová, Eva (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je analýza Wine wellness centra v Hustopečích. Práce je rozdělena do několika částí. V úvodní části jsou popsána teoretická východiska, následuje analýza vybraného subjektu pomocí PESTLE analýzy, Porterova pěti faktorového modelu, marketingového mixu a SWOT analýzy. Na základě těchto analýz je navrženo doporučení a návrhy řešení.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Bazalová, Zuzana ; Lukavský, Vladimír (oponent) ; Žižlavský, Ondřej (vedoucí práce)
Diplomová práce hodnotí finanční situaci společnosti FATRA, a. s. v období let 2006 až 2010 pomocí vybraných ukazatelů finanční analýzy. Jedná se především o využití ukazatelů elementárních metod finanční analýzy. Analyzuje problémy a navrhuje možná řešení, která povedou ke zlepšení finanční situace podniku do budoucna.
Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod
Lucký, Jakub ; Herzogová, Eva (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je analýza Wine wellness centra v Hustopečích. Práce je rozdělena do několika částí. V úvodní části jsou popsána teoretická východiska, následuje analýza vybraného subjektu pomocí PESTLE analýzy, Porterova pěti faktorového modelu, marketingového mixu a SWOT analýzy. Na základě těchto analýz je navrženo doporučení a návrhy řešení.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Bazalová, Zuzana ; Lukavský, Vladimír (oponent) ; Žižlavský, Ondřej (vedoucí práce)
Diplomová práce hodnotí finanční situaci společnosti FATRA, a. s. v období let 2006 až 2010 pomocí vybraných ukazatelů finanční analýzy. Jedná se především o využití ukazatelů elementárních metod finanční analýzy. Analyzuje problémy a navrhuje možná řešení, která povedou ke zlepšení finanční situace podniku do budoucna.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.